Advanced Management Program Global Entrepreneurship (Noordwijk)
Executive Program voor internationaal actieve ondernemers en managers
Het Executive Management Program Global Entrepreneurship is een 3-daags plenair programma, gevolgd door een Action Learning Project, voor ondernemers, managers, consultants en executives die internationaal (willen) opereren. Het programma is gericht op kennisverwerving via een doordachte opzet en combinatie van theoretische concepten, cases en de dagelijkse praktijk van de deelnemers.
Het programma volgt de (persoonlijke) reis die internationale opererende ondernemers maken in hun zoektocht naar en het doen zaken in het buitenland.

Deelnemers worden uitgedaagd om zowel integraal als "out of the box ' te denken. Zij worden getraind in het aanscherpen van de waardepropositie van hun eigen onderneming, het analyseren van markten, marktentreestrategieën, business modellen, commerciële contracten en het maken van financiële analyses.
Zij verwerven vaardigheden voor internationaal ondernemen en leren de verschillende aspecten van grensoverschrijdende bedrijfsactiviteiten op een geïntegreerde manier te benaderen. Nieuwe businessmodellen, nieuwe formules voor het genereren van omzet, co-creaties, innovaties in samenwerking met andere (buitenlandse) bedrijven en de bijbehorende risicoanalyses vormen de rode draad van het programma.

Het leerproces is ingericht op basis van het Action Learning Model. Dit onderwijsconcept borgt een actieve en interactieve participatie van deelnemers en zorgt voor logische volgorde waarin onderwerpen op basis van theorie en praktijk integraal worden besproken. Deelnemers ontwikkelen hierdoor een goed begrip van de onderliggende theorieën en kunnen relateren aan hun eigen ervaringen en vraagstukken. Het Action Learning project levert een concreet en direct toepasbaar plan voor het bedrijf op.

Het programma in Noordwijk wordt aangeboden in de Nederlandse taal.
Alle getoonde sheets en beschikbaar gestelde handouts zijn in de Engelse taal.

Alle op het moment van de plenaire sessies geldende coronarestricties zullen in acht worden genomen. Dit kan betekenen dat er een maximum aantal deelnemers kan worden toegelaten.

Download voor het volledige programma de brochure onderaan deze pagina
 • Profile
  Executives en ondernemers die internationaal actief zijn of die dat voornemens zijn.
 • Location
  de Baak Seaside, Noordwijk aan Zee
 • Dates
  17 - 19 augustus 2022
 • Accreditation
  Deelnemers die het programma en Action Learning Project hebben voltooid ontvangen een certificaat
 • Study load
  3 dagen plenair in Noordwijk aan Zee, gevolgd door een Action Learning Project in eigen organisatie
 • Investment
  De kosten voor deelname aan het programma bedragen € 1.850 excl. BTW, incl. syllabus, drie dagen lunch en een diner op dag 1. Eventuele reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen.
 • Prospectus
Typ bovenstaande code over.
Applications can be cancelled by email up to 21 days before the start of the program at a cost of 25% of the participation fee. Until 14 days prior to the event the costs will be 50%. Cancellations in the final week will be charged for 100%. The cancellation is valid if it is confirmed by the organization. Participants unable to attend can be replaced. In case of 'no show' the payment terms remain unchanged. The participation fee must be paid before the start of the program. The organization has the right to deny access to participants for whom no payment is received.
Typ bovenstaande code over.
Back to programs