Symposium Ondernemen in Spanje
Dinsdag 20 april 2021, 10e editie. Hoe staat het ervoor met onze business in Spanje?
Sinds 2005 staat het Symposium Ondernemen in Spanje bijna jaarlijks op de agenda. In 2020 moesten we helaas overslaan, de redenen welbekend. We zijn vol vertrouwen dat we elkaar op 20 april 2021 weer kunnen treffen in het vertrouwde format van interessante lezingen, rondetafeldiscussies en netwerken.

In april is het al weer een jaar geleden dat de wereld volkomen op haar kop ging. Spanje behoorde / behoort tot de meest getroffen landen.
Hoe is de situatie nu? Kan er ‘normaal’ zaken worden gedaan, welke sectoren zijn het meest getroffen en welke juist enorm gegroeid.
Het programma en de sprekers worden pas in de laatste maand vastgesteld, zo willen we zo goed mogelijk op de actualiteit inspelen. Zoals als sinds 2005 gebruikelijk kunnen de deelnemers rekenen op een informatief programma, interessante discussies en volop gelegenheid te netwerken met inleiders en collega ondernemers.

13:30   Ontvangst met lichte lunch
14:00   Aanvang plenaire programma met enkele inleidingen (nader te bepalen op basis van de actualiteit)
15:30   Pauze
16:00   Rondetafel themagesprekken
17:00   Einde, uitgebreide netwerkborrel


Dagvoorzitter: Rob van Nes
Het eerste bezoek van Rob van Nes aan Spanje was in 1977. Benidorm was de bestemming. Wat nu een toeristenmetropool is, was toen een badplaats in opkomst in een land dat begon op te krabbelen uit het Franco-tijdperk.
Bijna 20 jaar later, in 1996, kreeg Rob voor het eerst zakelijk met Spanje te maken. Vanaf dat moment loopt het land als een rode draad door zijn leven. Hij is (non-executive) statutair directeur van de Spaanse vestiging van een aantal multinationale Nederlands bedrijven, was enkele jaren interim CEO op bedrijven in onder meer Baskenland en Andalucia, opende namens opdrachtgevers winkels in diverse Spaanse steden, begeleidt bedrijven bij bedrijfsoprichting en marktentree en weet, samen met zijn partners in Iber Business Group, investeerders en bedrijven aan elkaar te koppelen.
Rob is auteur van het boek Ondernemen in Spanje (2020) en bestuurslid van het Nederlands-Spaans Centrum voor Handelsbevordering.
https://www.linkedin.com/in/robvannes/
 • Profile
  Ondernemers en managers actief in Spanje of die voornemens zijn dat te worden
 • Location
  De locatie, centraal in het land, zal spoedig worden bekend gemaakt
 • Dates
  Dinsdagmiddag 20 april 2021
 • Study load
  halve dag
 • Investment
  De bijdrage voor deelname aan het Symposium Ondernemen in Spanje bedraagt € 175 (exclusief 21% btw, inclusief lunch en uitgebreide netwerkborrel).
Typ bovenstaande code over.
Applications can be cancelled by email up to 21 days before the start of the program at a cost of 25% of the participation fee. Until 14 days prior to the event the costs will be 50%. Cancellations in the final week will be charged for 100%. The cancellation is valid if it is confirmed by the organization. Participants unable to attend can be replaced. In case of 'no show' the payment terms remain unchanged. The participation fee must be paid before the start of the program. The organization has the right to deny access to participants for whom no payment is received.
Typ bovenstaande code over.
Back to programs