variable @lightgrey is undefined in file /hosting/ibda.eu/public_html/lcms2/default_templates/formulier/default/style.less in style.less on line 7, column 27
05|     color: #666;
06|     padding: 10px;
07|     border: 1px solid @lightgrey;
08|     border-radius: 10px;
09|     width: 100%;
10|   }
Programs - International Business Development Academy
Executive Training succesvol presenteren en onderhandelen in andere culturen
Culture eats strategy for breakfast
Herken je een van deze situaties....
... je bent naar je gevoel in goed gesprek met een buitenlandse prospect, maar krijgt er de vinger niet achter waarom de deal niet los komt;
... je hebt een voor je project cruciaal gesprek met een minister, een hoge ambtenaar, een ambassadeur... maar hoe zat het ook al weer met procedures en beleefdheden?;
... je hebt de gelegenheid een presentatie te geven aan de board van een bedrijf of voor een groot publiek. Hoe breng je de boodschap zelfverzekerd maar zonder arrogantie over in een taal en cultuur die niet de jouwe is.

10 internationaal actieve ondernemers en executives krijgen de gelegenheid zichzelf intensief te trainen in deze en vele andere situaties. Een goed product en goede strategie zijn de basis van een zakelijke deal. Onbegrip van de cultuur en onhandige fouten in omgangsvormen kunnen product en strategie in een enkel moment van geen waarde laten zijn. 90% van de wereldbevolking leeft in een relatiecultuur. Zonder vertrouwen geen deal. Of dat vertrouwen er is of komt heb je in eigen hand.

Er staan deze dag drie thema's centraal:
1.  Business Cultures & Ethics; Aan de hand van het model van Lewis en diverse cases worden culturele verschillen herkenbaar gemaakt en verklaard (zie www.bsn.nl/bsn-inspiration/masterclass-internationaal-zakendoen)
2.  Business protocollen, diplomatieke protocollen, dinner protocollen en hoe om te gaan met het geven en ontvangen van business gifts (zie www.protocoltoday.nl)
3.  Iedere deelnemer geeft een presentatie die door Videomeesters wordt opgenomen. Je ziet jezelf terug en analyseert samen met experts de verbeterpunten (zie https://vimeo.com/142490090)

Een investering van 1 dag en € 850 die gegarandeerd veelvoudig zal worden terugverdiend.
Maximaal 10 personen, first come first serve.
 • Profile
  Senior managers en ondernemers van internationaal actieve brdrijven
 • Location
  De Baak Seaside in Noordwijk aan Zee
 • Dates
  Najaar 2018
 • Study load
  1 dag
 • Investment
  De kosten van deelname bedragen € 850.00 (exclusief btw, inclusief uitgebreid lunchbuffet en aangeklede evaluatieborrel).
Typ bovenstaande code over.
Applications can be cancelled by email up to 21 days before the start of the program at a cost of 25% of the participation fee. Until 14 days prior to the event the costs will be 50%. Cancellations in the final week will be charged for 100%. The cancellation is valid if it is confirmed by the organization. Participants unable to attend can be replaced. In case of 'no show' the payment terms remain unchanged. The participation fee must be paid before the start of the program. The organization has the right to deny access to participants for whom no payment is received.
Typ bovenstaande code over.
Back to programs