Mini-MBA International Entrepreneurship
3-daags Executive Program voor internationaal actieve ondernemers en managers
De Mini-MBA International Entrepreneurship is een maatwerkprogramma voor ondernemers, managers, consultants en executives die internationaal (willen) opereren. Het programma is gericht op kennisverwerving door een doordachte opzet en combinatie van theoretische concepten, cases en de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Het programma volgt de (persoonlijke) reis die internationale opererende ondernemers maken in hun zoektocht naar en het doen zaken in het buitenland.

Deelnemers worden uitgedaagd om zowel integraal als "out of the box ' te denken. Zij worden getraind in het aanscherpen van de waardepropositie van hun eigen onderneming, het analyseren van markten, markt entree strategieën, business modellen, commerciële contracten en het maken van financiële analyses.
Zij verwerven vaardigheden voor internationaal ondernemen en leren de verschillende aspecten van grensoverschrijdende bedrijfsactiviteiten op een geïntegreerde manier te benaderen. Nieuwe businessmodellen, nieuwe formules voor het genereren van omzet, co-creaties, innovaties in samenwerking met andere (buitenlandse) bedrijven en de bijbehorende risicoanalyses vormen de rode draad van het programma.

Het leerproces is ingericht op basis van het Action Learning Model. Dit onderwijs concept borgt een actieve en interactieve participatie van deelnemers en zorgt voor logische volgorde waarin onderwerpen op basis van theorie en praktijk integraal worden besproken. Deelnemers ontwikkelen hierdoor een goed begrip van de onderliggende theorieën en kunnen relateren aan hun eigen ervaringen en vraagstukken. Het Action Learning project levert een concreet en direct toepasbaar plan voor het bedrijf op.

Download de PDF met het volledige programma elders op deze pagina.
(het PDF is standaard voor onze programma's in diverse landen, het programma in Noordwijk is Nederlandstalig, alle ondersteunende sheets zijn Engelstalig).


 
 • Profile
  Ondernemers, managers, consultants en executives die internationaal (willen) opereren
 • Location
  de Baak Seaside, Noordwijk aan Zee
 • Dates
  30 sept - 2 okt 2020
 • Accreditation
  Deelnemers die het programma en Action Learning Project hebben voltooid ontvangen een certificaat
 • Study load
  3 dagen plenair in Noordwijk aan Zee, gevolgd door een Action Learning Project in eigen organisatie
 • Investment
  De kosten voor deelname aan het programma bedraagt € 1.850 excl. BTW, incl. syllabus, drie dagen lunch en diner op dag 1.
 • Materials
  Deelnemers ontvangen een syllabus om zich voor te bereiden op het leerproces.
 • Prospectus
Typ bovenstaande code over.
Applications can be cancelled by email up to 21 days before the start of the program at a cost of 25% of the participation fee. Until 14 days prior to the event the costs will be 50%. Cancellations in the final week will be charged for 100%. The cancellation is valid if it is confirmed by the organization. Participants unable to attend can be replaced. In case of 'no show' the payment terms remain unchanged. The participation fee must be paid before the start of the program. The organization has the right to deny access to participants for whom no payment is received.
Typ bovenstaande code over.
Back to programs