Masterclass Ondernemen in India
Geen laaghangend fruit, maar volop mogelijkheden
Er is geen onderzoek naar de groeimarkten van de komende jaren waar India niet een toppositie inneemt. Gelet op de afstand en (zakelijk) culturele verschillen zeker geen laaghangend fruit, maar voor diverse bedrijfstakken een overweging meer dan waard.

De Masterclass Ondernemen in India begint met een presentatie Business topografie India, gevolgd door inzichten in het zakendoen met Indiërs. Verder deel je ervaringen met collega ondernemers en stel je vragen aan elkaar en aan de inleider.

De bijeenkomst staat onder leiding van Rob van Nes. In de afgelopen vijf jaar bezocht Rob India voor zijn project One Million Hockey Legs meer dan 20 keer. Letterlijk van west naar oost en van noord naar de uiterste zuidpunt. Hij onderhandelde er met overheden en corporates als Tata, Mahindra en DSM, maar moest ook zijn weg vinden in dorpen waar Engels echt een vreemde taal is. Samen met Floris Jan Bovelander, zijn partner in dit project, schreef hij het boek Ondernemen in India.

De Masterclass Ondernemen in India is beschikbaar voor bedrijven, organisaties en instellingen voor in-company, om aan te bieden aan relaties en prospects of voor open deelnemer acquisitie.
 • Profile
  Ondernemers en managers van bedrijven die zakendoen in India of dat voornemens zijn
 • Location
  In overleg
 • Dates
  In overleg
 • Study load
  Halve dag
 • Investment
  In overleg
Typ bovenstaande code over.
Applications can be cancelled by email up to 21 days before the start of the program at a cost of 25% of the participation fee. Until 14 days prior to the event the costs will be 50%. Cancellations in the final week will be charged for 100%. The cancellation is valid if it is confirmed by the organization. Participants unable to attend can be replaced. In case of 'no show' the payment terms remain unchanged. The participation fee must be paid before the start of the program. The organization has the right to deny access to participants for whom no payment is received.
Typ bovenstaande code over.
Back to programs