Masterclass Post-Corona Value Propositions (re)design
Heeft de Corona-crisis iets gedaan met de Value Proposition van je bedrijf en/of merk?
We leven in een wereld van overvloed waarin ieder product het in zich heeft uiteindelijk een commodity te worden of, erger nog, ingehaald door nieuwe / verbeterde producten.
Het resultaat van dit proces is vaak prijsdaling of zelfs het verdwijnen van het product of bedrijf van de markt. Je hoeft niet heel diep na te denken voor voorbeelden van niet lang geleden nog zeer succesvolle producten of merken die inmiddels (nagenoeg) verdwenen zijn als gevolg van het niet of te laat bijstellen van de waardepropositie.
De waarde en de prijs die de afnemer ervoor wil betalen, zowel in B2C als B2B, zit zelden in de intrinsieke waarde van het product, de kwaliteit daarvan nadrukkelijk inbegrepen, maar in de totale waardepropositie van zowel het product of de dienst als van uw bedrijf. Geen enkele waardepropositie is oneindig relevant en waardeproposities die niet (langer) relevant zijn hebben geen recht van bestaan. Het succes van gisteren zegt niets over het succes van morgen!

If you do what you did, you get what you got (Albert Einstein).
Tijd dus om de value proposition van uw bedrijf en product(en) onder de loep te nemen.
Rob van Nes MBA CIBDE, auteur van het boek The wheel of value, houdt zich al vele jaren met deze materie bezig en begeleidt bedrijven, organisaties en personen in het aanscherpen van hun value proposition..
De volgende onderwerpen komen aan de orde:
-  Wat is waardepropositie
-  Wat is de waardepropositie van jouw bedrijf of organisatie
-  Instrumenten om je waardepropositie aan te scherpen
-  The Wheel of Value
-  Cases & discussie

De Masterclass Value Proposition (re)design is beschikbaar voor bedrijven, organisaties en instellingen voor in-company, om aan te bieden aan relaties en prospects of voor open deelnemer acquisitie. Datum en locatie in overleg te bepalen

 
 • Profile
  Ondernemers en senior managers verantwoordelijk voor het strategisch beleid van de onderneming en/of haar merken/producten/diensten
 • Location
  Landgoed de Horst in Driebergen
 • Dates
  Woensdagmiddag 17 juni
 • Study load
  Halve dag
 • Investment
  € 150 exclusief btw, inclusief afsluitende netwerkborrel en het boek The wheel of value
Typ bovenstaande code over.
Applications can be cancelled by email up to 21 days before the start of the program at a cost of 25% of the participation fee. Until 14 days prior to the event the costs will be 50%. Cancellations in the final week will be charged for 100%. The cancellation is valid if it is confirmed by the organization. Participants unable to attend can be replaced. In case of 'no show' the payment terms remain unchanged. The participation fee must be paid before the start of the program. The organization has the right to deny access to participants for whom no payment is received.
Typ bovenstaande code over.
Back to programs