Masterclass Post-Covid19 Value Proposition (re)design - 17 juni Driebergen
Heeft de Corona-crisis invloed op de waardepropositie van je bedrijf en/of merk(en)?
We leven in een wereld van overvloed waarin ieder product het in zich heeft uiteindelijk een commodity te worden of, erger nog, ingehaald door nieuwe / verbeterde producten.
Het resultaat van dit proces is vaak prijsdaling of zelfs het verdwijnen van het product of bedrijf van de markt. Je hoeft niet heel diep na te denken voor voorbeelden van producten of merken die niet lang geleden nog zeer succesvolle waren maar inmiddels (nagenoeg) verdwenen zijn. 
De prijs die een afnemer wil betalen, zowel in B2C als B2B, zit zelden in de intrinsieke waarde van het product, de kwaliteit daarvan nadrukkelijk inbegrepen, maar in de totale waardepropositie.
Geen enkele value proposition is oneindig relevant en waardeproposities die niet (langer) relevant zijn hebben geen recht van bestaan. Het succes van gisteren zegt niets over het succes van morgen! .

Deze alinea is al jaren de inleiding van de Masterclass Value Proposition (re)design. Altijd al heel relevant, maar nog nooit zo urgent als nu
Businessmodellen en waardeproposities staan in vele bedrijfstakken onder druk of in een ander daglicht. Krampachtig vasthouden aan 'hoe het ooit was' en hopen die wereld ooit weer terug te zien is een onrealistisch optimisme. Er is niet zoiets als het einde van de crisis. Daarop wachten heeft geen zin. Er is een nieuwe economische orde, vol bedreigingen maar ook volop kansen. Omarm de disruptie in plaats van die te vrezen. Verwelkom het 'nieuwe normaal’ en de onbekende toekomst.

Tijd dus om de value proposition van uw bedrijf en product(en) onder de loep te nemen en te brainstormen over het aanpassen ervan aan de nieuwe onbekende toekomst.

Rob van Nes MBA CIBDE, auteur van het boek The wheel of value, houdt zich al vele jaren met waardeproposities bezig en begeleidt bedrijven, organisaties en personen in het aanscherpen daarvan.
De volgende onderwerpen komen aan de orde:
-  Wat is waardepropositie
-  Wat is de waardepropositie van jouw bedrijf of organisatie
-  Instrumenten om je waardepropositie aan te scherpen
-  The Wheel of Value
-  Cases & discussie

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 17 juni in Driebergen. De aanvang is om 14:00 uur, rond 16:30 wordt er afgesloten met een netwerkborrel. Om te voldoen aan alle RIVM-richtlijnen is er plaats voor slechts 14 deelnemers. First come first serve.
 • Profile
  Ondernemers en senior managers verantwoordelijk voor het strategisch beleid van de onderneming en/of haar merken/producten/diensten
 • Location
  De Baak Landgoed de Horst in Driebergen
 • Dates
  Woensdagmiddag 17 juni
 • Study load
  Halve dag
 • Investment
  € 150 exclusief btw, inclusief afsluitende netwerkborrel, het boek The wheel of value en de garantie dat de investering in het deelnemen aan deze bijeenkomst veelvuldig zal worden terugverdiend
Typ bovenstaande code over.
Applications can be cancelled by email up to 21 days before the start of the program at a cost of 25% of the participation fee. Until 14 days prior to the event the costs will be 50%. Cancellations in the final week will be charged for 100%. The cancellation is valid if it is confirmed by the organization. Participants unable to attend can be replaced. In case of 'no show' the payment terms remain unchanged. The participation fee must be paid before the start of the program. The organization has the right to deny access to participants for whom no payment is received.
Typ bovenstaande code over.
Back to programs